Donationer

Mange resultater er nået - om disse skal fremhæves:

Klaver til Onkologisk afd. 2012

Bordtennisbord, Rehabiliteringscenter Dallund i Søndersø 2012

Skabe til opbevaring af maling, Hejmdal 2012

Vaser med tilhørende blomster i et år og 1 års abonnement på Billedbladet, et haveblad og motorblad. Herudover 10 billeder af Phillip fra Bestyrelsen, Onkologisk afd. 2011

Akvarium med fisk, 30 stk. salmebøger og ombetræk af møbler i Glashuset, Onkologisk afd. 2010

Udvidelse af terrasse, møbler undendørs og faconsyet solsejl, Hæmatologisk afd., Århus Sygehus. 2010
Have- og børneaktivitetsplads ved Onkologisk Afdeling D. Området består af grønne afskærminger, små stier, bænke og to mindre legeområder, færdigt i juni 2008.
Økonomisk støtte til "Sansehaven" ved Hospice Søholm. Foreningen har ligeledes via stenkunstneren Poul Kidmose udsmykket "Sansehaven" med en flot skulptur "Broen", færdigt i november 2005.
Økonomisk støtte til løn til en hospitalsklovn i et år, planter i ambulant modtagelsen og friske afskårne blomster i restauranterne i 2 år. Hæmatologisk Afdeling R, Århus Sygehus, færdigt i september 2005.
Nyindretning af Hospice Søholm hvor Kræfter til Kræft havde fået kunstnere til at skænke diverse billeder, færdigt i maj 2003.
Økonomisk støtte til nyindretning af patientrestauranter i de hæmatologiske afdelinger på Århus Amtssygehus, færdigt i juni 2003.

Nyindretning af opholdsstue for bryst- og tarmkræftpatienter på Århus Amtsygehus, færdigt i september 2002.

Nyindretning af opholdsstue på afdelingen for kemoterapi på Århus Amtssygehus, færdigt i november 1999.

Nyindretning af to store opholdsstuer på de hæmatologiske afdelinger på Århus Amtssygehus, færdigt i december 1997.

"GLASHUSET" - nye opholdsfaciliteter på Onkologisk Afdeling D på Århus Kommunehospital, blev på initiativ af og med stor økonomisk støtte fra "Kræfter til Kræft" indviet i februar 1996.

Foreningen har i samarbejde med Onkologisk Afdeling D på Århus Kommunehospital haft indflydelse på indretning af kemoafsnittet og ambulatoriets venterværelser.